Søg

Her kan du købe billige Infrarøde Tæpper!

Goedkope Infrarooddekens kopen?

Hier kunt u de goedkoopste Infrarooddekens kopen in Nederland!

Verwen uzelf met een infrarooddeken! Wat is er heerlijker dan uzelf te verwennen en te verwarmen in een infrarooddeken die een heerlijke warmte met zomergevoel afgeeft door infraroodstraling? U kunt de warmte ook een beetje vergelijken met een "rode lamp" van vroeger. De infrarooddeken is echter nog veel aangenamer dan u zich nu voor kunt stellen.

infrarooddeken-afslankdeken-ajpg.jpg

Infrarooddeken - Het liggen in onze infrarooddeken is heerlijk ontspannend

Het liggen in onze infrarooddeken is zeer aangenaam en heerlijk ontspannend. De infrarooddeken heeft een positieve uitwerking op het gehele lichaam, zowel lichamelijk als geestelijk en kan door jong en oud gebruikt worden.

Infrarooddeken - Fybromyalgie-, artrose- en reumapatiënten

Fybromyalgie-, artrose- en reumapatiënten hebben veel baat bij het gebruik van de infrarooddeken, die ook wel reumadeken, afslankdeken of saunadeken wordt genoemd.

infrarooddeken-afslankdeken-ajpg.jpg

Infrarooddeken - Spieren worden weer lekker soepel

Spieren worden weer lekker soepel door het gebruik van de infrarooddeken en hinderlijke pijnklachten verminderen ook door de infrarooddeken! Ook kunt u tevens op een gezonde wijze afvallen met onze infrarooddeken! Veel gezondheidsklachten verminderen door de infrarooddeken, omdat de infrarode straling een gunstige invloed heeft op het lichaam. De infrarooddeken is voor vele doeleinden inzetbaar.

Infrarooddeken - Gebruik van de infrarooddeken

Drink vooraf een glas water of vruchtensap, omdat u veel vocht kan verliezen. U kunt de warmte dan ook deels vergelijken met een infraroodsauna. U hoeft dus niet meer naar de sauna om te kunnen relaxen en te ontspannen, dat kunt u nu lekker thuis als u daar zin en tijd voor heeft.

Infrarooddeken - Instellen infrarooddeken

Stel de infrarooddeken in op 55 graden of lager of hoger naar wens. Het aantal minuten kunt u apart instellen, vaak is 30 minuten in de infrarooddeken liggen al voldoende. Opgeslagen vet en cellulitis wordt tevens via de huid verwijderd, u valt er dus ook nog eens door af en het heeft een positieve werking op de huid. Een aangename bijkomstigheid dus.

Infrarooddeken - Positieve effecten van infrarood op het lichaam:

•    vet wordt direct verbrand en afvalstoffen verdwijnen sneller uit het lichaam
•    het zorgt voor soepele en ontspannen spieren, pezen en gewrichten
•    het stimuleert de werking van het immuunsysteem
•    het ondersteunt het herstel van de lichaamcellen
•    het stimuleert de nierfunctie
•    positieve werking op de huid (vermindering cellulitis, eczeem en acne)
•    vermindering van spanningen en vermoeidheidsverschijnselen
•    verlichting van spier– en gewrichtspijn (waaronder reuma en fibromyalgie)
•    het bevordert de nachtrust

infrarooddeken-afslankdekenjpg.jpg

Infrarooddeken - Technische gegevens:

•    de deken is compact en makkelijk mee te nemen (gewicht ca. 7 kg) 
•    100% veilig, brandgevaar is uitgesloten door laagspanning
•    de deken is eenvoudig te reinigen en is waterproof
•    temperatuur instelbaar vanaf 25 tot 75 graden
•    tijd instelbaar vanaf 15 tot 60 minuten
•    de deken verbruikt weinig energie

Infrarooddeken - Afmeting infrarooddeken

De infrarooddeken heeft een lengte van 1.73m en een breedte van 1.93m als die helemaal opengeklapt is. Indien normaal dubbelgeslagen zoals op de foto is de breedte van de infrarooddeken ongeveer 81 cm en de lengte 1.73m. De breedte van de infrarooddeken kun je zelf breder (als je wat dikker bent) of smaller maken (als je wat dunner bent). De flap aan de onderzijde van de infrarooddeken kun je openen als je je voeten eruit wilt laten steken.

infrarooddeken-afslankdekenjpg.jpg


Opmerkingen:

Garantie: 6 maanden na aankoopsdatum bij technische gebreken. Met Nederlandse gebruiksaanwijzing.

De infrarooddeken kunt u gebruiken mits u geen lichamelijke problemen heeft, zwanger bent, medicijnen gebruikt of een pacemaker heeft, raadpleeg dan eerst uw eigen huisarts.

Wij maken graag een offerte voor u op als u 10 stuks of meer tegelijk wilt afnemen!

infrarooddeken-afslankdeken-ajpg.jpg


Klik <hier> wanneer u de infrarooddeken direct wilt bestellen!
Goods and Gifts │ Vin kasser! Købe vin kasser? Købe billige vin kasser? Hos os kan du købe billige vin kasser og bestille direkte online. Valg af 1-rums vin kasser, 2-rums vin kasser, vin kasser, 4 tre-Bin-bin vin kasser og 6-lommer vin kasser. Også udskr
Klik <hier> voor de  Vogelhuizen! RITUALS The Art of Feeling Contactformulier! Goods and Gifts Relatiegeschenken Goedkope Houtwol kopen? Klik hier voor info! Goedkope 1-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 2-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 3-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 4-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 6-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Top 10 Vogelhuisjes! Goedkope Vogelhuisjes kopen? Klik hier voor de Vogelhuisjes!