Søg

Gaveæske! Den Cadeaubox er en glimrende gave!


Cadeaubox! De Cadeaubox is een uitstekend Relatiegeschenk

Doe de Cadeaubox als geschenk kado aan uw relaties, personeel of goede vriend(in)!

Verwen uw relaties met een cadeau met inhoud. De Cadeaubox is een uitstekend en origineel geschenk om relaties te verrassen met een belevenis die echt bij ze past.

Met een Cadeaubox geeft u als bedrijf of relatie veel meer dan alleen een cadeaubon. Het is een cadeau met inhoud. Dus leuk om te geven en te krijgen. Buiten het feit dat de ontvanger het zeer zal waarderen dat u heeft nagedacht over een passend thema, zal uw relatie er ongetwijfeld ook blij mee zijn dat hij of zij nog steeds zelf de keuzevrijheid heeft.

Het cadeaubox assortiment biedt een ruime keuze voor iedere gelegenheid!

Of u nu een leuk cadeau zoekt voor secretaressedag, eens iets anders wilt geven dan het traditionele kerstgeschenk, iemand iets wilt geven als jubileumgeschenk, een origineel verjaardagscadeau of welkomstgeschenk zoekt, het cadeaubox assortiment biedt een ruime keuze voor iedere gelegenheid.

Een cadeaubox is een stijlvol doosje met een waaierboekje en een cadeaubon erin

Een cadeaubox is een stijlvol doosje met een waaierboekje en een cadeaubon erin. Deze cadeaubon in het doosje geeft recht op een activiteit of een belevenis binnen het gekozen thema. Het waaierboekje in het doosje helpt de gelukkige ontvanger bij het maken van zijn keuze en de reservering. Daarnaast kan de ontvanger terecht op de infosite www.cadeaubox.tv voor meer informatie over de keuzemogelijkheden. De ontvanger neemt zelf contact op met de zorgvuldig uitgekozen dienstverleners (hotel, restaurant, wellnesscentrum,…).


Dit jaar is de Cadeaubon geldig tot 28 februari 2013

De cadeaubon dient als betaalmiddel voor de gekozen activiteit en is geldig tot 28 februari 2013.

Voordelen


Met een belevenis als geschenk scoort u altijd. Bovendien heeft de ontvanger steeds een ruime keuze aan mogelijkheden binnen het gekozen thema. De waarde van het geschenk is bij de ontvanger niet bekend.

Eigen logo / reclameslogan op Cadeaubox

Vanaf 100 stuks kunt u de Cadeauboxen in een wit doosje laten maken. Hier kunt u een wikkel omheen laten plaatsen in uw eigen kleur, voorzien van een bedrijfslogo. Op deze manier kunt u de Cadeaubox gebruiken als middel om uw merk of de naam van uw bedrijf te communiceren richting uw klanten.

Meer informatie over mogelijkheden

Indien u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden de Cadeaubox te voorzien van uw bedrijfslogo of reclameslogan neem dan even contact op middels ons <contactformulier>.Cadeaubox! De Cadeaubox is een uitstekend Relatiegeschenk!
Goods and Gifts │ Vin kasser! Købe vin kasser? Købe billige vin kasser? Hos os kan du købe billige vin kasser og bestille direkte online. Valg af 1-rums vin kasser, 2-rums vin kasser, vin kasser, 4 tre-Bin-bin vin kasser og 6-lommer vin kasser. Også udskr
Klik <hier> voor de  Vogelhuizen! RITUALS The Art of Feeling Contactformulier! Goods and Gifts Relatiegeschenken Goedkope Houtwol kopen? Klik hier voor info! Goedkope 1-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 2-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 3-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 4-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 6-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Top 10 Vogelhuisjes! Goedkope Vogelhuisjes kopen? Klik hier voor de Vogelhuisjes!