Søg

Ofte stillede spørgsmål om Cadeaubox!


De Cadeaubon in de Cadeaubox die u vandaag besteld is geldig tot 28 februari 2013

De Cadeaubon dient als betaalmiddel voor de gekozen activiteit of een belevenis binnen het gekozen thema.
1. De Cadeaubox


Wat is een cadeaubox?

Een cadeaubox is een stijlvol doosje met daarin een waaierboekje en een cadeaubon. De cadeaubon in het doosje geeft recht op een activiteit of een belevenis binnen het gekozen thema. Het waaierboekje in het doosje helpt de gelukkige ontvanger bij het maken van zijn keuze en de reservering. Daarnaast kan de ontvanger terecht op de infosite www.cadeaubox.tv voor meer informatie over de keuzemogelijkheden. De ontvanger neemt zelf contact op met de door ons zorgvuldig uitgekozen dienstverleners (hotel, restaurant, wellnesscentrum,…).

De cadeaubon dient als betaalmiddel voor de gekozen activiteit en is geldig tot 28 februari 2013. De voordelen: met een belevenis als geschenk scoort u altijd. Bovendien heeft de ontvanger steeds een ruime keuze aan mogelijkheden binnen het gekozen thema. De waarde van het geschenk is bij de ontvanger niet bekend.

Kan ik een persoonlijk tintje geven aan een cadeaubox?


U kunt uw Cadeaubox extra persoonlijk maken door hem te laten inpakken in een mooie cadeauverpakking. U kunt zelfs de kleur van de cadeauverpakking kiezen. Wilt u een persoonlijk kaartje met een eigen boodschap toevoegen bij de Cadeaubox(en)? Dat kan! Maak uw keuze uit een selectie kaartjes en geef uw persoonlijke tekst in. U kunt ook een eigen foto uploaden om het kaartje een heel persoonlijke en verrassende tint te geven.

Staat een cadeaubon in een cadeaubox op naam?

Nee, de cadeaubon is aan toonder. Hij kan dus door een andere persoon dan de ontvanger gebruikt worden.

2. Een Cadeaubox bestellen

Kan ik online bestellen?

Alle Cadeaubox thema's kunnen online besteld worden. Goods & Gifts Relatiegeschenken aanvaardt betaling per bankoverschrijving of per iDEAL.

Is online bestellen veilig?

Ja. De online betaling wordt via het multisafepay systeem behandeld. Door onze samenwerking met multisafepay kunnen we een veilige betalingsprocedure garanderen. Het mechanisme van multisafepay maakt het mogelijk om de vertrouwelijkheid van de betalingsgegevens te waarborgen. De persoonlijke gegevens die worden uitgewisseld zijn onleesbaar en dus onbruikbaar door derde partijen.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Goods & Gifts Relatiegeschenken is een gespecialiseerd bedrijf om u de beste service te kunnen garanderen. Uw Cadeaubox wordt binnen ca. 3 -  5 werkdagen geleverd indien u de bestelling vóór 14.00 uur ‘s middags (op vrijdag tot 12.00 uur) plaatst en u per iDEAL betaalt. Als u per overschrijving (uitgezonderd online overschrijvingen) wenst te betalen, zal de Cadeaubox verzonden worden zodra wij uw betaling ontvangen hebben.

Er vinden geen zendingen plaats op de volgende data in 2011: donderdag 30 december 2011

Moet er iemand aanwezig zijn om de bestelling in ontvangst te nemen?

Soms kan het zijn dat u aanwezig dient te zijn tijdens de levering indien de zending aan u aangetekend verstuurd wordt. Indien dit echter niet mogelijk is, kunt u de Cadeaubox binnen de 14 dagen in het dichtsbijzijnde postkantoor gaan afhalen.

3. Het verzilveren van de Cadeaubon


Wanneer kan de cadeaubon verzilverd worden?


De ontvanger kan de cadeaubon verzilveren op het tijdstip van zijn keuze. Hij dient enkel contact op te nemen met de dienstverlener (hotel, restaurant, beauty-instituut,…) voor het maken van een reservering op basis van beschikbaarheid. De cadeaubon dient verzilverd te worden voor het verstrijken van de geldigheid.

Hoe kan de cadeaubon verzilverd worden?


Reserveren gebeurt telefonisch (of per e-mail) rechtstreeks bij de dienstverlener. Het cadeauboxnummer dient vermeld te worden bij het maken van de reservering. Indien er beschikbaarheid is, zal u onmiddellijk bevestiging van uw reservering krijgen. De gelukkige ontvanger vindt in het waaierboekje in een duidelijk handleiding hoe hij te werk moet gaan. De contactgegevens van iedere dienstverlener staan duidelijk vermeld in het waaierboekje en op de infosite www.cadeaubox.info waar de ontvanger terecht kan.

Kan de ontvanger zijn reservering annuleren?


De ontvanger kan zijn reservering annuleren. Hij dient echter de dienstverlener hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen. Indien dit niet gebeurt, wordt de cadeaubon als gebruikt beschouwd. Hotels kunnen een reserverings garantie vragen door middel van een creditkaartnummer of het opsturen van de originele cadeaubon. De ontvanger wordt hierover duidelijk ingelicht bij het maken van de reservering.

Kan de gelukkige ontvanger extra kosten verwachten?

Aangezien de reservering rechtstreeks bij de dienstverlener wordt gemaakt, worden er geen reserveringskosten gerekend. Elke cadeaubon geeft recht op een precies omschreven dienstverlening die duidelijk beschreven staat in het waaierboekje. Uiteraard zullen extra diensten, indien aangevraagd door de ontvanger, aangerekend worden door de dienstverlener. Sommige hotels kunnen een toeristenbelasting of parkeerkosten aanrekenen die niet inbegrepen zijn in het arrangement. Deze mogelijke supplementen worden duidelijk omschreven op onze website.

Wat bij verlies van de cadeaubon?

De cadeaubon is een betaalmiddel aan toonder. Hij kan dus niet vervangen worden door een nieuwe cadeaubon.

De geldigheid van de cadeaubon is verstreken. Wat nu?

Het kan gebeuren dat de cadeaubon niet gebruikt is voor de vervaldatum. De ontvanger kan
tot 3 maanden na het verstrijken van de geldigheidsdatum zijn cadeaubox inruilen voor een nieuwe editie (enkel mogelijk voor hetzelfde thema) mits de waarde van de cadeaubon:

• Indien de waarde van de Cadeaubox minder dan € 100,- bedraagt:
€ 10,- administratieve kosten (verzendingskosten niet inbegrepen) en € 5,- voor elke bijkomende Cadeaubox.

• Indien de waarde van de Cadeaubox meer dan € 100,- bedraagt:
€ 15,- administratieve kosten (verzendingskosten niet inbegrepen) en €7,50 voor elke bijkomende Cadeaubox.

Na meer dan 3 maanden na het verstrijken van de geldigheid kan dit nog steeds echter zijn de administratie kosten dan € 25,- (verzendingskosten niet inbegrepen) en € 12,50 voor elke bijkomende Cadeaubox.

Verlengingen kunnen per mail of telefonisch aangevraagd worden.

4. Cadeaubox contacteren

Lof of klachten? Heeft u een opmerking over Cadeaubox?

Cadeaubox streeft ernaar een kwalitatieve, originele cadeau-ervaring te bieden door samen te werken met zorgvuldig gekozen partners. We trachten de beschrijvingen van de activiteiten, partners en locaties zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven. Uitzonderlijk kan een omschrijving foute informatie bevatten of gedurende het jaar aangepast zijn. Informeer ons met opmerkingen over de omschrijvingen door <hier> te klikken.

Heeft u een idee voor een nieuw cadeaubox-thema?


We zoeken continu naar nieuwe ideeën voor cadeaubox-thema's. Heeft u zelf een idee voor een nieuw thema? Laat het ons weten via ons contactformulier door <hier> te klikken.

5. Cadeaubox.info


Hoe werkt het?

Hoewel het waaierboekje in elke Cadeaubox alle informatie bevat om een keuze te maken zal de ontvanger ongetwijfeld ook de info-site consulteren voor extra informatie.

Op de website www.cadeaubox.info kan de ontvanger terecht voor bijkomende informatie: extra fotomateriaal, openingstijden, tips over de omgeving, enz. Op deze website vindt de ontvanger ook eventuele extra aanbiedingen of speciale promoties door de deelnemende dienstverleners.

Waar vind ik het cadeaubonnummer?


Het cadeaubonnummer kunt u terugvinden op de achterzijde van de waardebon onderaan de barcode. Indien u uw Cadeaubox online heeft gekocht, krijgt u uw reserveringsnummer per e-mail toegestuurd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Cadeaubox?

Klik <hier> voor ons contactformulier en vermeld daarbij uw vragen of wensen.
Goods and Gifts │ Vin kasser! Købe vin kasser? Købe billige vin kasser? Hos os kan du købe billige vin kasser og bestille direkte online. Valg af 1-rums vin kasser, 2-rums vin kasser, vin kasser, 4 tre-Bin-bin vin kasser og 6-lommer vin kasser. Også udskr
Klik <hier> voor de  Vogelhuizen! RITUALS The Art of Feeling Contactformulier! Goods and Gifts Relatiegeschenken Goedkope Houtwol kopen? Klik hier voor info! Goedkope 1-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 2-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 3-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 4-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 6-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Top 10 Vogelhuisjes! Goedkope Vogelhuisjes kopen? Klik hier voor de Vogelhuisjes!