Zoeken

Verwen uw relaties dit jaar met goedkope Kerstpakketten!


Goedkope Kerstpakketten kopen?

Bij ons kunt u elk jaar goedkope kerstpakketten kopen en direct online bestellen! Het lijkt zo simpel, wat feestelijk verpakte etenswaren in een mooie geschenkdoos kopen. Echter, schijn bedriegt. Een goed kerstpakket samenstellen en leveren is vakwerk! U bent bij ons aan het juiste adres voor het kopen van goedkope, originele of exclusieve kerstpakketten!

Alles moet kloppen tot in de kleinste puntjes...

Van concept - origineel en met aandacht ontwikkeld - tot en met een vlekkeloze, en vooral tijdige levering. Punctueel, persoonlijk, helemaal 'af'. U bent bij ons aan het beste adres voor uw kerstpakketten!

Uw budget en uw doelgroep

Ieder jaar kunt u bij ons kiezen uit een grote variatie aan exclusieve kerstpakketten in verschillende prijsklassen met verschillende thema's. Zo is er voor ieder budget en doelgroep wel weer wat te vinden.

Uitverkochte kerstpakketten

Wanneer er een kerstpakket of wijnpakket is uitverkocht zullen we dat bij het desbetreffende kerstpakket of wijnpakket vermelden. Evenals wanneer er een artikel plotseling (of tijdelijk) is uitverkocht en wordt vervangen door een alternatief artikel zullen wij dat bij het betreffende pakket vermelden, zodat u daar rekening mee kunt houden bij uw bestelling.


Internationale beurzen

Een speciaal team is dit jaar verantwoordelijk geweest voor het samenstellen van onze exclusieve kerstgeschenkpakketten. In de maand januari van ieder nieuw jaar zijn ze al bezig om nationale en internationale beurzen af te lopen om noviteiten te vinden en in te kopen voor de kerstcatalogus die traditiegetrouw in augustus uitkomt.

Themalijnen

Bij de ontwikkeling van de themalijnen laten de productontwikkelaars zich leiden door de actuele ontwikkelingen in o.a. mode, interieur, voedingsmiddelen, en maatschappij. Ook dit jaar zijn er leuke ideeën ontwikkelt en nieuwe themalijnen geboren.

Rood, Roder, Roodst

Het resultaat van deze aanpak zijn themalijnen waarmee u uw medewerkers en relaties ieder jaar opnieuw kunt verrassen. Een aantal nieuwe themalijnen voor het jaar 2012 zijn: Duurzaam, Rood, roder, roodst, Friese 11 steden, Geluk is..., Modern Ambacht en Mooie Kerst bijvoorbeeld.

Het Traditionele Kerstpakket

Het kerstpakket blijft niet weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Het Kerstpakket staat symbool voor warmte, gezelligheid en saamhorigheid. Dit sympathieke gebaar wordt door relaties en werknemers altijd opgevat als een tastbare en welverdiende blijk van waardering!

Het kerstpakket in 2009

In 2009 gaven Nederlandse bedrijven zo'n ruim 5,1 miljoen kerstpakketten aan hun medewerkers en relaties. Jaarlijks onderzoek wijst uit dat de ontvanger een kerstpakket enorm op prijs stelt. Een traditie dus om in ere te houden. Maar, het aantal aanbieders is overweldigend.

Het kerstpakket in 2010

In het jaar 2010 gaf 73% van de bedrijven in Nederland een kerstpakket aan het personeel. Dat blijkt uit het onderzoek van marktonderzoekbureau IBT dat PromZ Magazine heeft laten uitvoeren bij het Nederlands bedrijfsleven.

In totaal gaf 73% van de ondervraagde bedrijven aan exclusieve kerstpakketten aan het personeel uit te reiken, terwijl 20% dat ook deed richting relaties. Kostte in 2009 een kerstpakket voor het personeel gemiddeld € 44,- in 2010 is dat gedaald tot gemiddeld € 39,50. Exclusieve kerstpakketten voor relaties kostten gemiddeld € 30,-.

Het kerstpakket in 2011

Kerstpakketten zijn in 2011 weer wat duurder geworden!

Ondanks de onzekere vooruitzichten op de financiële markten wordt er in 2011 meer geld besteed aan het traditionele kerstpakket. Het aantal verkochte kerstpakketten is tov 2010 gelijk gebleven, maar de waarde van de eindejaarspresentjes in 2011 is met zo'n 4 euro gestegen naar gemiddeld 38 euro per stuk. Dat blijkt uit gegevens van de brancheorganisatie.

Kerstpakketten later besteld

Volgens de brancheorganisatie hebben de Nederlandse ondernemers in 2011 ongeveer 4,8 miljoen kerstpakketten gekocht. Sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 nam het aantal bestelde kerstpakketten iets af. Eind 2008 werden nog 5 miljoen pakketten aan de man gebracht. In 2011 is er voor het eerst weer een stabilisatie in aantallen te merken en wat vooral opvallend is dat ondernemers steeds later hun pakketten bestellen.

Weinig interesse voor goede doelen

Wat volgens PPP verder opvalt is dat Nederland in de keuze voor een kerstpakket goede doelen massaal links laten liggen. 'Het lijkt erop dat ze daarmee de lijn van het kabinet volgen', aldus PPP. 'Er is gewoonweg niet veel interesse voor.' Des te meer vinden pakketten waarbij werknemers zelf cadeaus mogen uitzoeken, gretig aftrek. Ook is er veel belangstelling voor kleine elektronische apparaten als presentje.

Themageschenkpakketten anno 2013

Naast de exclusieve kerstpakketten stelt het speciale team echter ook andere themageschenkpakketten samen zoals Holland Promotie pakketten, Verspakketten, Aspergepakketten, Paaspakketten, Zomerpakketten en Sinterklaaspakketten. Zeker de Verspakketten en de Sinterklaaspakketten zijn erg populair geworden de afgelopen jaren.

Kerstpakket samenstellen in onze showroom

Tot half november 2013 kunt u naar de showroom toekomen om uw kerstpakketten zelf samen te stellen. Via onze online webshop kunt u eventueel een compleet eigen keuze kerstpakket voor uw relaties of medewerkers samenstellen.

Afspraak showroom

Klik <hier> indien u een afspraak wilt maken in onze showroom. Vermeld daarbij a.u.b. de beschikbare dagen en tijdstippen, zodat we een geschikte afspraak voor u kunnen inplannen.

Bestellen via webshop


U kunt onze kant-en-klare exclusieve kerstpakketten bestellen via onze webshop zolang de voorraad strekt. Om teleurstellingen te voorkomen, is het van belang dat wij uw kerstpakkettenbestelling op tijd ontvangen. Tussen bestellen en bezorgen van kant-en-klare exclusieve kerstpakketten moet minimaal 8 werkdagen zitten.

Bestelling middels offerte

Indien u akkoord gaat met onze offerte en deze getekend retourzend is uw kerstpakketten bestelling afgerond. Bestellingen worden door ons alleen geaccepteerd na ontvangst van de door u voor akkoord getekende offerte. U ontvangt binnen 24 uur een bevestigingsmail indien wij uw opdracht in goede orde ontvangen hebben.

Betalen

Showroombestelling

Na ontvangst van de door u voor akkoord getekende offerte, zijnde uw orderbevestiging, ontvangt u onze digitale factuur per e-mail. Betalingen dienen binnen de gestelde termijn bijgeschreven te zijn op het rekeningnummer van Goods & Gifts Relatiegeschenken. Alleen dan kunnen wij garanderen dat uw bestelling tijdig wordt geleverd.

Online webshop bestelling

Bestellingen via onze webshop worden door ons alleen geaccepteerd na gelijktijdige betaling van de door u bestelde producten. U ontvangt altijd een bevestigingsmail indien wij uw opdracht en betaling in goede orde ontvangen hebben. Alleen dan kunnen wij u garanderen dat uw bestelling correct wordt uitgevoerd en tijdig wordt geleverd.

Levering en bezorging

De kerstpakketten in 2013 worden op de met u afgesproken werkdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur bezorgd door onze transporteurs. Wij kunnen helaas geen exacte aflevertijden opgeven. Alle eindejaarsgeschenken worden geleverd op de begane grond. De op uw offerte aangegeven leverdatum is geen fatale datum. Mocht uw zending niet te leveren zijn op de aangegeven datum, dan wordt deze in de regel de volgende dag (opnieuw) bij u aangeboden.

Houdt u er rekening mee dat er door bijvoorbeeld weersomstandigheden en/of verkeersinvloeden een eventuele onvoorziene vertraging in de levering kan ontstaan. Het is daarom zeer verstandig uw kerstpakketten een ruime periode vóór de dag van uitreiking te laten bezorgen, zodat tijdige levering verzekerd is.

Graag zijn we tijdig geïnformeerd over alle omstandigheden die vooraf bij onze chauffeurs bekend dienen te zijn. Het is belangrijk dat u ons bijvoorbeeld meldt wanneer het afleveradres niet met groot transport te bereiken is of wanneer het afleveradres zich aan de achterkant van uw pand bevindt. Door uw medewerking wordt tijdige bezorging verzekerd!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze Kerstpakketten of Themapakketten?


Klik <hier> voor ons contactformulier om (geheel vrijblijvend) informatie of een offerte aan te vragen.
Goods and Gifts Relatiegeschenken │ Goedkope Wijnkisten kopen? Goedkope Wijnkisten kopen bij Goods and Gifts Relatiegeschenken? Bij ons kunt u goedkope Wijnkisten kopen en direct online bestellen. Keuze uit 1, 2, 3, 4, 6-vaks houten Wijnkisten. Tevens bed
Klik <hier> voor de  Vogelhuizen! RITUALS The Art of Feeling Contactformulier! Goods and Gifts Relatiegeschenken Goedkope Houtwol kopen? Klik hier voor info! Goedkope 1-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 2-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 3-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 4-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 6-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Top 10 Vogelhuisjes! Goedkope Vogelhuisjes kopen? Klik hier voor de Vogelhuisjes!