Zoeken

De gebruikte houtsoort van onze wijnkisten!


Soorten en maten wijnkisten


Als je besluit om wijnen in stijl cadeau te geven voor kerst, een verjaardag of als relatiegeschenk, dan horen deze, naar mijn mening, in een wijnkistje te zitten. Een wijnkist geeft het wijncadeau net die uitstraling extra. Een wijnkist van topkwaliteit vinden die bij je past is nog een hele klus. Het aanbod in wijnkisten is tegenwoordig enorm groot. De (prijs) verschillen zitten met name in de uitvoeringen. Van eenvoudig tot luxe.Wijnkisten

Houten wijnkisten

Houten wijnkistjes zijn in vele uitvoeringen te koop. De meeste standaard wijnkisten zijn voorzien van een geïntegreerde bodem en hebben een houten nietdeksel. Een luxer alternatief voor een nietdeksel is een schuifkist. Een schuifkist is een kist waarvan het deksel in de uitsparingen van de zijwanden geschoven kunnen worden. Het voordeel van deze schuifkisten is dat deze gemakkelijk te openen zijn en ook weer eenvoudig gesloten kunnen worden, in tegenstelling tot het deksel van de nietkist.

Houten kisten worden gemaakt van een goede kwaliteit vurenhout. Uiteraard zijn er ook duurdere houtsoorten mogelijk. Als je wijnkisten gaat bestellen, let dan wel op de maten van de flessen die erin moeten passen. Je wilt graag je champagneflessen, sektflessen of proseccoflessen goed passend in ieder wijnkistje kunnen stoppen.

Het is heel handig als de wijnkisten een blokverbinding met geïntegreerde bodem hebben. Omdat er bij dit type kisten geen nieten of spijkers in de onderkant van de bodem kunnen uitsteken, voorkomt dit dat de nieten of spijkers beschadigingen kunnen aanbrengen aan de toonbank, bureau of tafel.

Mogelijkheid van het plaatsen van een logo of tekst door een drukkerij

Wil je tekst plaatsen op de kist of een logo, vraag dan of dat de deksels geschikt zijn voor bedrukking. Een logo van je bedrijf of een stukje tekst op de kist geven je cadeau net iets meer uitstraling.

Tegenwoordig bestaat ook de mogelijkheid de wijnkistjes te voorzien van een kleurendeksel, zodat er bijvoorbeeld foto’s en bedrijfslogo’s op de kist kunnen worden gedrukt. Hierbij valt te denken aan het drukken van bijvoorbeeld een kerstgroet met foto van je werknemers op de wijnkist.

Wijnkist doe het zelf

Voor de creatieve mensen die het leuk vinden om een kist op te leuken en persoonlijk te maken volgt nog een leuk idee. Schilder de kist eens en plak een leuk behangetje in de onderkant van de kist. Op die manier maak je de wijnkist wel heel erg persoonlijk.

Prijzen en informatie

*) Klik <hier> voor ons contactformulier om een prijsopgave aan te vragen indien u wijnkisten wenst te bestellen of indien u bepaalde vragen of andere wensen heeft.

Ons assortiment is veel omvangrijker dan in onze webshop is vertegenwoordigd. Het is dus altijd verstandig even te informeren naar onze mogelijkheden. Klik <hier> voor meer info!

file.jpg
Goods and Gifts Relatiegeschenken │ Goedkope Wijnkisten kopen? Goedkope Wijnkisten kopen bij Goods and Gifts Relatiegeschenken? Bij ons kunt u goedkope Wijnkisten kopen en direct online bestellen. Keuze uit 1, 2, 3, 4, 6-vaks houten Wijnkisten. Tevens bed
Klik <hier> voor de  Vogelhuizen! RITUALS The Art of Feeling Contactformulier! Goods and Gifts Relatiegeschenken Goedkope Houtwol kopen? Klik hier voor info! Goedkope 1-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 2-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 3-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 4-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Goedkope 6-vaks wijnkisten kopen? Klik hier voor info! Top 10 Vogelhuisjes! Goedkope Vogelhuisjes kopen? Klik hier voor de Vogelhuisjes!